odzież
- Laurent2748
odzież
Post autor: Laurent2748 »
- agata7
Re: odzież
- Bodzio12
Post autor: Buńka »
- Diana

Post autor: Gośka »
Post autor: Rążenka »

Post autor: karzeł »

Post autor: Wiesława »
Post autor: Ryś233 »
Post autor: bertełło »
Post autor: Aguś »
Post autor: Oluś23 »
Czasami fajnie skorzystać z pralni. Czasami pralnie oferują prasowanie, ja jednak wolę to zrobić po swojemu, jestem marudna co do tego ;P. Teraz szukam też deski jakiejś do prasowania bo nasza się wzięła i rozsypałaRyś233 pisze: ↑29 gru 2020, 12:20 Lubię kupować ubrania, ale też staram się dbać o te co już mam. Niektóre rzeczy takie jak np. garnitury trzeba prać w odpowiednich warunkach, dlatego pralnia jest tu dobrym rozwiązaniem. Jest to też wygodne bo np. w Warszawie jest pralnia na telefon https://www.pralnia-warszawianka.pl.

- Kasia

Post autor: ćma255 »
Ja ostatnio jak szukałam ubrań to natrafiłam na stronkę https://spacebrand.pl/odziez-damska/spodnie-damskie/. Mają tam bardzo fajny wybór bardzo dobrych spodni dla kobiet. Według mnie wyglądają bardzo interesująco.Laurent2748 pisze: ↑02 wrz 2020, 20:00 Witam, wakacje za pasem i czas pomyśleć o tym jaką Odzież kupić na jesień/zimę. Jak myślicie co w najbliższym sezonie będzie modne?
Post autor: Pauluś82 »
Post autor: zośka »
Postanowiłam, że za biorę takie chusty ze sobą na wakacje, będą zabezpieczeć główki dzieci przed słońcem i jednocześnie ja będę z daleka widziała dzieciaki.
Post autor: martuś91 »
To bardzo dobry krok, odblaski są mega ważne. Ja też często wybieram dla dzieciaków np kurtki gdzie został użyty tzw piping, czyli takie wypustki odblaskowe - http://loxy.pl/produkty/tasmy-i-materia ... dblaskowa/ zawsze to też poprawia widocznośćzośka pisze: ↑01 cze 2021, 12:51 kupiłam ostatnio chusty odblaskowe dla przedszkolaków - mam córkę i syna w wieku przedszkolnym.
Postanowiłam, że za biorę takie chusty ze sobą na wakacje, będą zabezpieczeć główki dzieci przed słońcem i jednocześnie ja będę z daleka widziała dzieciaki.

Post autor: Wikuś23 »
Post autor: ewuś »
Post autor: nikuś »
easy sativa nasiona
Post autor: jonezą »
- kasia19