Apteka internetowa
- rewelacja
Apteka internetowa
Re: Apteka internetowa
Post autor: Bińka »
Post autor: Kryśka »
Post autor: truśia »
czy ta promocja obejmuje wszystkie leki? Od jakiego wieku senior się liczy?Bińka pisze: ↑01 lis 2020, 0:03 Ale dlaczego upierać się nad apteką internetową, skoro często można kupić leki tanio stacjonarnie? Na przykład w DOZie mają super akcję zniżkową dla seniorów, w godzinach od 8 do 12 mogą oni kupić swoje leki ze zniżką 20%. Naprawdę się opłaca:)

pdca historia
- Zdzisiek78
Post autor: Zdzisiek78 »
Post autor: Ważka »
Post autor: Ćika »
trójnik hdmi
Post autor: dDARIUSZĘKb »

___
jaki pierwszy pistolet
Post autor: róża »
Post autor: kózka »
To prawda, moja babcia też wydaje większość emerytury, ale ta promocja w doz bardzo jej pomogła bo naprawdę 20% mniej to sporo, więc tylko tam już kupuje.Ćika pisze: ↑27 lis 2020, 21:40 Apteka bardzo pomyślała o seniorach, leki drogie, promocja na pewno nie jednej osobie się przyda bo jak widzę ile moja babcia na leki wydaje to naprawdę przeżywam szok.
Post autor: wiewiórka »
Post autor: Żywa »
Post autor: Salaśka »
Post autor: Batińka »
Post autor: mić »
Post autor: kińga »
moja mama wczoraj była w doz po leki i mówiła, że cały czas jest ta akcja, jej się za każdym razem udaje zaoszczędzić od paru do parunastu złotych, dla niej to sporoBatińka pisze: ↑31 sty 2021, 21:42 Wiecie co, teraz tak zaczęłam się zastanawiać, myślicie, że skoro znieśli godziny dla seniorów, to ta promocja w dozie nadal będzie obowiązywać?
Post autor: Ośka »
pewnie, że sporo, moja babcia tam już tylko kupuje bo mówi, że ta zniżka bardzo dużo daje i trochę grosza zostaje na inne wydatki.kińga pisze: ↑24 lut 2021, 22:30moja mama wczoraj była w doz po leki i mówiła, że cały czas jest ta akcja, jej się za każdym razem udaje zaoszczędzić od paru do parunastu złotych, dla niej to sporoBatińka pisze: ↑31 sty 2021, 21:42 Wiecie co, teraz tak zaczęłam się zastanawiać, myślicie, że skoro znieśli godziny dla seniorów, to ta promocja w dozie nadal będzie obowiązywać?
Post autor: piórka »
Post autor: patuśka »
Ile lat trzeba mieć skończone, żeby skorzystać z tej promocji? Bo nie wiem czy moi rodzice się załapią.Ośka pisze: ↑28 lut 2021, 19:02pewnie, że sporo, moja babcia tam już tylko kupuje bo mówi, że ta zniżka bardzo dużo daje i trochę grosza zostaje na inne wydatki.kińga pisze: ↑24 lut 2021, 22:30moja mama wczoraj była w doz po leki i mówiła, że cały czas jest ta akcja, jej się za każdym razem udaje zaoszczędzić od paru do parunastu złotych, dla niej to sporoBatińka pisze: ↑31 sty 2021, 21:42 Wiecie co, teraz tak zaczęłam się zastanawiać, myślicie, że skoro znieśli godziny dla seniorów, to ta promocja w dozie nadal będzie obowiązywać?
Post autor: Ośka »
senior liczy się od 60 roku życia,powiedziałam o promocji rodzicom oni sąsiadom, znajomym, wiem, że korzystająpatuśka pisze: ↑26 maja 2021, 20:30Ile lat trzeba mieć skończone, żeby skorzystać z tej promocji? Bo nie wiem czy moi rodzice się załapią.Ośka pisze: ↑28 lut 2021, 19:02pewnie, że sporo, moja babcia tam już tylko kupuje bo mówi, że ta zniżka bardzo dużo daje i trochę grosza zostaje na inne wydatki.kińga pisze: ↑24 lut 2021, 22:30
moja mama wczoraj była w doz po leki i mówiła, że cały czas jest ta akcja, jej się za każdym razem udaje zaoszczędzić od paru do parunastu złotych, dla niej to sporo