Najlepszy kurier jaki?
Wszystko, co musisz wiedzieć zanim wyruszysz w podróż.
- Ewka9
- Kontakt:
Re: Najlepszy kurier jaki?
Też wiele rzeczy zamawiam online i na przykład saszetki na gotówkę.
mazuryzapolceny.pl
- Ewka9
- Kontakt:
Opłaca się także sprawdzić gdzie w Warszawie kupić skórzaną torbę. Macie sporo torebek?
mazuryzapolceny.pl
- Doris
Jeśli szukasz najtańszej opcji to sprawdź u pośrednika. Broker ma zawsze oferty kilku firm kurierskich i możesz sobie wszystko porównać. Przez brokera możesz bez problemu nadać paczki krajowe, a także zagraniczne np. paczki do usa. Na rynku jest sporo takich brokerów. Bez problemu można znaleźć coś dla siebie.szalan pisze: ↑20 wrz 2020, 21:26 Który Waszym zdaniem kurier jest najlepszy i najtańszy? Macie jakiegoś swojego jednego sprawdzonego?
Post autor: dąbJan13 »
Jeśli szukalibyście firmy kurierskiej która przewozi paczki do Anglii to mogę wam polecić przewoźnika Super Busy.
Post autor: królkarol »
A mnie zastanawia jak cenowo wygląda taki transport paczki do anglii z firmą kurierską? Będę potrzebował wysłać prezent świąteczny:)
- Zdzisiek78
Post autor: Zdzisiek78 »
Witam, co sądzicie o transporcie delikatnych towarów? Mam zlecenie na obraz i bardzo zalezy mi na tym,aby nawiazac wspolprace z firma transportowa. https://pks-sa.com/ Co o tym sądzicie? Chętnie poznam wasze opinie zalezy mi na tym,aby obrazy były opakowane dobrze,a transport ich delikatny.