Hej wszystkim!
Ostatnio coraz częściej natrafiam na temat rowerów BMX w podróży. Zastanawialiście się kiedyś, jak takie kompaktowe rowery (https://www.greenbike.pl/bmx-c-76.html) sprawdzają się poza skateparkami i miejskimi ulicami? Część osób twierdzi, że dzięki swojej zwrotności i wytrzymałej konstrukcji BMX-y mogą być świetną opcją na krótsze wypady, szczególnie w trudniejszym terenie. Oczywiście to sprzęt nieco inny niż klasyczne rowery trekkingowe, ale może właśnie dlatego odkrywanie świata na BMX-ie brzmi tak ciekawie!
Jestem ciekaw, co o tym sądzicie – czy ktoś z Was miał już okazję podróżować na BMX-ie? A może zastanawialiście się nad takim pomysłem? Podzielcie się swoimi doświadczeniami lub przemyśleniami!
BMX do podróży
Wszystko, co musisz wiedzieć zanim wyruszysz w podróż.
Re: BMX do podróży
Post autor: sentanella »
Chcesz podróżować pociągiem po Polsce i za granicą ? Wybierz pkp intercity kup bilet przez internet i ciesz się komfortową podróżą. Wiem, że tylko ta linia jeździ poza granice RP i ma tak sprawny i szybki dojazd w miejsca, jakie nas interesują. Moim zdaniem powinniście zdecydowanie pokierować się na to miejsce.