Wyjątkowy Gościniec

Ruszamy w podróż po naszym pięknym kraju! Góry, morze, jeziora - polecamy najlepsze destynacje.
Awatar użytkownika
Zdziśka

Wyjątkowy Gościniec

Post autor: Zdziśka »

Byłam w restauracji Gościniec na rozdrożu. Tutaj zostawiam linka: http://narozdrozu.pl/ i bardzo polecam ten kompleks. Jedzenie było przepyszne a pokoje bardzo klimatyczne.
Awatar użytkownika
Nastka

Re: Wyjątkowy Gościniec

Post autor: Nastka »

Jeszcze nie byłam w tym lokalu, ale może się wybiorę. Najczęściej jadam w warszawskiej Restauracji Akademia, bo nie mogę po prostu obyć się bez ich smakowitej kuchni. Nie wiem, gdzie szkolił się ich kucharz, ale jestem pewna, że gotuje z zamiłowania. Co za smak ostatnio poczułam, gdy zamówiłam tatara z pomidorów. Nie wiedziałam, że tak bardzo mi przypadnie do gustu danie wegetariańskie :)
Awatar użytkownika
Belzub

Post autor: Belzub »

Z kolei ja nie mogę przestać odwiedzać Bubbles Bar w Warszawie. Nie dość, że ich kuchnia to królestwo smaków z całego świata to jeszcze bogactwo bąbelkowych trunków. Gdy przychodzimy ze znajomymi coś dobrego skosztować, napić się i porozmawiać, to trudno nam naprawdę opuszczać ten lokal. Panuje w nim świetny klimat. W dodatku zrobili tam taką promocję happy hours, dzięki której za 29 zł można rozkoszować się do woli szampanem.
Awatar użytkownika
terina

Post autor: terina »

Takich propozycji jest pełno. Zdecydowanie jest w czym wybierać pod tym względem.

bison bial cennik
Chciałabym mieć taką rękę. Jedną jedyną rękę, która poprowadzi mnie i wskaże mi drogę...
Awatar użytkownika
Andrzej

Post autor: Andrzej »

Moim zdaniem wyjątkowym miejscem jest też to Gospodarstwo - https://jar400.pl/apartamenty/ Ma po prostu swój klimat i panuje tam błogi spokój. Jest pięknie a do tego można się w pełni zrelaksować, bo można wziąć sobie pokój z Jacuzzi i innymi udogodnieniami. Urlop jak marzenie. Do mnie wielkie hotele zdecydowanie nie przemawiają.
Awatar użytkownika
Alexander

Post autor: Alexander »

Jak szukasz wyjątkowego hotelu na wypoczynek to polecam Ci odwiedzić miejsce jakim jest http://www.lido-gdansk.pl jest to hotel położony przy samej plaży naszego Bałtyku w Gdańsku! Swietna lokalizacja niskie ceny i wysoki standard to dewiza tego miejsca, jak gdzieś wypoczywać to tylko tutaj! Na pewno się nie zawiedziesz!
Awatar użytkownika
Palpatin

Post autor: Palpatin »

Z takich ciekawszych miejsc, w których ostatnio wypoczywałam to na pewno ten hotel w Bohuminie - http://www.podzielonymdebem.pl/pl.html bo nie dość że super komfort w pokojach i do tego mega smaczna restauracja na miejscu to ich piwne spa rozłożyło mnie na łopatki - bosko było!
Awatar użytkownika
telebim

Post autor: telebim »

Mam wrażenie, że w każdym mieście znajdziemy jakąś dobrą i sprawdzoną restaurację w której możemy liczyć na niezapomniane smaki. I taka właśnie według mnie jest restauracja Garo Sushi w Warszawie. Uważam, że sushi jest tutaj niedoścignione, ono jest wprost genialne. Nie wiem jak oni to robią, ale jak się tutaj raz skosztuje sushi to nigdzie indziej nie będzie nam już smakowało
Awatar użytkownika
zings

Post autor: zings »

Jeśli chodzi o wyjątkowy gościniec to moim zdaniem do takich zalicza się restauracja Little Barrel w Warszawie. Jadłam już tam kilka razy i za każdym razem nie mogę wyjść z podziwu ich dań. Wszak serwują dania kuchni polskiej oraz kontynentalnej ale w nowszych odsłonach, dzięki czemu zwykłe dania nabierają nowego smaku. Chyba każdy pamięta smaki z dzieciństwa i jak smakuje pajda chleba ze smalcem. I tego właśnie możemy zasmakować u nich
ODPOWIEDZ