Tani hotel w Łukęcinie
Ruszamy w podróż po naszym pięknym kraju! Góry, morze, jeziora - polecamy najlepsze destynacje.
- Bodoslaw_75
Tani hotel w Łukęcinie
Post autor: Bodoslaw_75 »
Cześć! Znacie jakiś niedrogi hotel w Łukęcinie? Wybieram się tam na urlop i szukam sprawdzonego i polecanego noclegu. Podzielcie się adresami, będę wdzięczny
- Fryc-73
Re: Tani hotel w Łukęcinie
Moim zdaniem najlepiej zatrzymać się U Bogumiłów. Cisza, spokój, blisko wybrzeża, wspaniałe widoki. Kilka razy tam byłem i na pewno jeszcze pojadę. Mają przystępne ceny i ładnie urządzone pokoje. Chyba nikomu więcej nie potrzeba
Post autor: danuta »
Ja się dowiedziałam ostatnio że jest taki zawód jak concierge hotelowy i moim zdaniem to super że robi się on coraz powszechniejszy i popularniejszy w Polsce bo nie dość że to coś przydatnego w hotelu to jeszcze wiele osób zyska ciekawa prace dzieki temu
- tormundmilk
Post autor: tormundmilk »
Jeżeli chodzi o moją skromną osobę, to zdecydowanie polecam wam wszystkim zweryfikować w wolnej chwili ten link https://wszystko-do-hotelu.pl/informato ... lenia.html gdzie znajdziecie wszystko to, co potrzebna do hotelu z tabliczka zakaz palenia włącznie . Polecam!