Mam dla was link https://www.hotelstbruno.pl/ceny-i-pak ... yjaciolka Który może pomóc zorganizować fajny wyjazd.

Post autor: Miiśśka032 »
Post autor: fuelś »
Post autor: Adrian Bąk »
Post autor: pawełsawa »
Post autor: magalińka »
Post autor: Rełemka »
Post autor: Śnieżka »
Post autor: Tośka1987 »
Post autor: HalinakŻ »
Post autor: Dżoana15 »
Post autor: Bijsz65eą »
ja rowniez szukam czegos sprawdzonego.fuelś pisze: ↑18 lis 2020, 9:13 Nie mam pomysłu, gdzie możecie się wybrać. Może jakieś fajne miejsce w Polsce? Na pewno czymś takim będzie . Nie muszę nic więcej dodwać o lokalizacji, prawda? Od razu wiecie, że to nie byle jakie miejsce. Może jednak wspomnę, że są to zdecydowanie bardzo dobre i nowoczesne pokoje. Na pewno będzie się w nich dobrze czuć.
Post autor: raczejtrampki_ą »
Post autor: CieślikF »
Post autor: weronikakról »
Post autor: Grześiek »
Post autor: jaskóła »
Post autor: miśkiewiczowa »
Post autor: zośka »
Post autor: ćma255 »
Ja ostatnio planuje wybrac się do jakiegoś fajnego teatru. Na https://teatrkomedia.pl/ znalazłam bardzo fajny teatr, podobno mają tam bardzo utalentowanych aktorów i fajne sztuki. Myślę, że na weekend to bardzo fajna opcja.Miiśśka032 pisze: ↑05 lis 2020, 13:17 Cześć, czasem zdarza się tak, że chcemy gdzieś skoczyć na weekend, ale kompletnie nie mamy pomysłu gdzie.
Mam dla was link https://www.hotelstbruno.pl/ceny-i-pak ... yjaciolka Który może pomóc zorganizować fajny wyjazd.![]()
Post autor: śmieszek »
Post autor: Pauluś »
Post autor: Maritża »
Post autor: chmielińska »
Post autor: Zosieńka6754 »
Post autor: wróżka »
Post autor: Zdzisiek78Ś »
Post autor: miśka_1 »
Post autor: Martuś90 »
Post autor: rótkowska »
Post autor: jonezą »
Post autor: staśtar »
Post autor: Katarzynka115 »
Post autor: luśka5666 »
Post autor: Franuś91 »
W weekend najlepiej jechać nad morze. Tam można odpocząć.miśka_1 pisze: ↑17 lip 2021, 22:04 Wszystkim, którzy planują weekend lub dłuższy pobyt w stolicy polecam Hotel Solec koło Piaseczna - znajduje się tylko pół godziny od Warszawy, a jego lokalizacja pozwala uniknąć miejskiego hałasu i wysokich cen.Pokoje są estetycznie urządzone, schludne, do tego okolica hotelu jest bardzo przyjemna - w pobliżu znajduje się Chojnowski Park Krajobrazowy. Polecam, bo to naprawdę godne sprawdzenia miejsce.
![]()
Post autor: lótka »
Post autor: jowiś456 »
Też szukam sprawdzonego pomysłulótka pisze: ↑08 lis 2021, 17:34 A może góry i Zakopanem? Muszę przyznać, że w ostatnim czasie zrealizowaliśmy podobny wypad. Jednak w tym wszystkim najważniejszy jest dobór odpowiedniego, stosownego noclegu. W moim przypadku padło na fantastyczną ofertę Krainy Smaku . Otoczenie pozytywnie wpływało na mój humor, pokoje są bardzo komfortowe i zadbane. To serio robi wrażenie, dlatego zalecam skupić się na tym ,co akurat mają do zaoferowania.
Post autor: Angelika Wesołowska »
Post autor: Bronek »
Post autor: akita »
Post autor: gonad »
Post autor: Linda44 »
Post autor: Grizy »
Post autor: Ewelka »
Post autor: calineczkaa »
Post autor: olkaa »
Post autor: kamiil »