wyjazd wakacyjne - gdzie i z kim
Wszystko o szukaniu najlepszego biura podróży. Polecamy i dzielimy się opiniami.
wyjazd wakacyjne - gdzie i z kim
Post autor: dżasta »
Szukam inspiracji na wakacyjny wyjazd w ciepłe miejsce Marzy mi się coś z pięknymi plażami i możliwością skorzystania z dodatkowych wycieczek, ale nie wiem czy lepiej postawić na klasyczną Grecję czy może coś bardziej egzotycznego jak Tunezja albo Maroko? Czy ktoś może polecić sprawdzone biura podróży albo jakieś konkretne lokalizacje?
Re: wyjazd wakacyjne - gdzie i z kim
Post autor: joanna33 »
Ja w tym roku byłam na wakacjach w Grecji i mogę powiedzieć, że ten kierunek to zawsze dobry wybór, zwłaszcza jeśli chodzi o malownicze plaże i smaczne jedzenie. My wybraliśmy biuro Oasis Tours. Zależało mi na zaufanym organizatorze, bo podróżowaliśmy z dziećmi. Mieliśmy świetne warunki w hotelui mogliśmy wykupić dodatkowe wycieczki po wyspie, które były mega ciekawe. Wydaje mi się że Grecja to dobry wybór, ale wszystko zależy od tego czego szukasz
Post autor: tywka »
Ja ostatnio odwiedziłam Tunezję i powiem Ci: niesamowity klimat! Tam jest tak ciepło, że można się naprawdę wyluzować a dodatkowo ceny są całkiem przyjazne.
Post autor: Dżony »
Brak ważnej winiety w Austrii może prowadzić do surowych konsekwencji, w tym wysokich kar finansowych. Kontrole są często przeprowadzane zarówno na bramkach autostradowych, jak i przez patrolujących funkcjonariuszy drogowych. Kara za brak winiety może wynosić kilkaset euro, co może znacznie obciążyć budżet podróżnika. Warto zapoznać się ze szczegółami dotyczącymi kar i procedur, które znajdują się na stronie https://tropemprzygod.pl/co-grozi-za-br ... -w-austrii, aby uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek.
Post autor: wandziula »
To ja podłączę się do dyskusji! Byłam w zeszłym roku w Maroku i zdecydowanie polecam jeśli chcesz zobaczyć coś egzotycznego. Piękne krajobrazy, fantastyczne jedzenie i zupełnie inna kultura - naprawdę coś wyjątkowego. I co ciekawe to też byłam z biurem podróży Oasis Tours
Post autor: bibixa »
Tunezja też jest super kierunkiem. Byłam tam raz i gdybym miała okazję to z chęcią bym wróciła Hotele mają na naprawdę dobrym poziomie, a jedzenie mają obłędnie dobre Jeśli chcesz się gdzieś wygrzać to to będzie dobry kierunek.