Co warto zobaczyć w Japonii?
Dokąd wyjechać, kiedy planujemy wyjazd do Azji? Tajlandia, Japonia, a może Indonezja? Dzielcie się pomysłami i doświadczeniami!
- KierowcaBombowca
Re: Co warto zobaczyć w Japonii?
Post autor: KierowcaBombowca »
Nooo ja Japonię to planuję za parę lat, ale na narty. Hokkaido to marzenie! Też będę wdzięczny za praktyczne info!
- mlody7
Dzięki wielkie za sprawdzone porady w tym zakresie. Jestem pewien, że mi się to przyda
niedobór magnezu przyczyny
niedobór magnezu przyczyny
Jeśli żarcik ma ukąsić, nie jak pies ale jak jagnię kąsać powinien; w przeciwnym bowiem razie nie żart to będzie, ale grubiaństwo.
- Mazurska
Bardzo chciałabym się wybrać do Japonii, gdyż bardzo podoba mi się ten kraj. Niestety nie mogę sobie na to pozwolić z uwagi na wysokie koszty takiej wyprawy. Może kiedyś mi się uda. W ramach rekompensaty pozwalam sobie dwa razy w miesiącu wybrać się na sushi. Teraz kiedy odkryłam restaurację Garo Sushi w Warszawie wiem, że prawdziwe sushi mam na wyciągnięcie ręki.
- dromader
No dobrze , o każdej porze roku Japonia jest piękna, ale powiedzcie mi, ile kosztuje wycieczka do Japonii ? Nie powiem, od zawsze mnie interesowały tamtejsze kraje, ale nie chcę się wpakować na minę i zanim pojadę, to chciałabym się w tyn porządnie rozeznać. Czy ktoś, kto podróżował po tym kraju, może mi powiedzieć o tym więcej? Gdzie i za ile jechać?