Zbieranie znaczków - pomysł na hobby
Różniaste różności!
- rewelacja
Zbieranie znaczków - pomysł na hobby
Wiele osób szuka swojego hobby. Myślę, że ciekawą pasją jest filatelistyka czyli zbieranie znaczków. Niektórzy mają ich naprawdę dużo. Ciekawą ofertę znalazłam w sklepie HanMart: www.hanmart.pl Można na tej stronie znaleźć znaczki podzielone na kategorie w zależności od tego co przedstawiają. A Wy co myślicie o zbieraniu znaczków?
- tormundmilk
Re: Zbieranie znaczków - pomysł na hobby
Post autor: tormundmilk »
Może zacznę od siebie i pochwalę się, że moim hobby jest numizmatyka. Mam nadzieję, że ktoś także się tym interesuje i będziemy mogli wymienić się doświadczeniem. Początkującym polecam zajrzeć tutaj http://www.skarbnicanarodowa.info.pl/zlote-monety/ , na pewno znajdziecie tu wiele cennych monet oraz porad odnośnie kolekcjonowania monet na początek
Re: Zbieranie znaczków - pomysł na hobby
Post autor: Markun »
W erze cyfryzacji, znaczki pocztowe nadal mają swoje niezastąpione miejsce. Choć coraz rzadziej korzystamy z tradycyjnej poczty, kolekcjonowanie znaczków pocztowych pozostaje popularne. To połączenie tradycji z nowoczesnością, gdzie każda kolekcja staje się unikatowym zbiorem historii i sztuki. Znaczki pocztowe to symbol trwałości w zmieniającym się świecie.