tania apteka

Różniaste różności!
emigsa

tania apteka

Post autor: emigsa »

Poszukiwana najtańsza apteka, bo rodzice są podłamani cenami leków i obiecałam ze znajdę im coś tańszego. Będę więc wdzięczna za wszelkie polecajki najchętniej miejsc stacjonarnych
lelka

Re: tania apteka

Post autor: lelka »

zdecydowanie sprawdzcie sobie DOZ, ja tam kupuję od paru lat ceny mi odpowiadają, a porównywałam je z kilkoma aptekami w mojej okolicy, warto u nich kupować
Malwaja

Post autor: Malwaja »

No mnie fascynuje, że doz już od tak długiego czasu ma najlepsze ceny, ja sobie chwalę zakup leków u nich. I Wam polecam tę miejscówkę, a właściwie aptekę
Awatar użytkownika
dorada

Post autor: dorada »

Apteki sieci DOZ mają naprawdę dobre ceny jeśli chodzi o leki. W porównaniu do konkurencji, gdzie ceny ciągle rosną to u nich wręcz maleją. Z tego co wiem to nawet na leki refundowane mają lepsze ceny niż konkurencja.
kasamka

Post autor: kasamka »

Zgadzam się, też zauważyłam, że w aptece DOZ ceny są bardzo atrakcyjne w porównaniu do innych miejsc. Zdecydowanie najbardziej lubię kupować w DOZie, bo po co przepłacać.
zuska98

Post autor: zuska98 »

Od dłuższego już czasu kupuję w DOZie i muszę przyznać, że nie zauważyłam aby podnosili ceny, zawsze płacę tyle samo za moje leki i suplementy, naprawdę mają dobre ceny.
ODPOWIEDZ