protetyka w Gdyni - gdzie ?
Różniaste różności!
- arenta
protetyka w Gdyni - gdzie ?
Kochani podzielicie się namiarem na sprawdzonego stomatologa, który zajmuje się też leczeniem protetycznym w Gdyni ? szukam kogoś, kto byłby w stanie mnie przyjąć jakoś niebawem z góry dzięki!
- tymonka
Re: protetyka w Gdyni - gdzie ?
tak robiłam licówki no i poza tym regularnie się tu lecze i ja i moja rodzinka cała. Dr Renata to mega sympatyczna osoba, wyrozumiała i cierpliwa. Leczenie bezbolesne i skuteczne zadzwon i dopytaj o wolny termin
- tymonka
terminy to mocno indywidualna sprawa, wszystko zależy od obłożenia w danym czasie trzeba dzwonić i się dowiadywać. Teraz gabinet działa w ramach reżimu sanitarnego wiec tych pacjentów siłą rzeczy jest mniej niż zwykle. Daj znać arenta koniecznie jak wrażenia po wizycie
- arenta
tymonka raz jeszcze dziękuje za informacje na temat dr Renaty i tej kliniki byłam na konsultacji, został przygotowany plan leczenia, kosztorys itd. zaczęłam leczenie będzie dość skomplikowane bo kilka zębów trzeba przeleczyć jeszcze raz kanałowo ale potem będzie pięknie jestem dobrej mysli
- Doris
Nie jestem z Gdyni, ale uważam, że warto dojechać do innego miasta, żeby mieć pewność, że zabieg będzie profesjonalny. Słyszałam, że licówki wykonuje dr Michał Rotsztejn z kliniki https://licowki-porcelanowe.pl/ . Pierwsza wizyta jest za darmo, a pacjenci po zabiegu dostają 12 miesięcy gwarancji. Zabieg jest tańszy, bo oni sami robią licówki.
Post autor: jonezą »
Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej ... http://www.czupkallo.pl/pl/oferta/zniec ... ,p31131168
olej kokosowy rafinowany do smażenia
olej kokosowy rafinowany do smażenia