nietrzymanie moczu

Różniaste różności!
gaika

nietrzymanie moczu

Post autor: gaika »

niedawno urodziłam i niestety zaczęły się u mnie problemy z nietrzymaniem moczu, możecie polecić jakieś dobre wkładki? Bo w chwili obecnej to nawet nie chcę wychodzić z domu
meliskab

Re: nietrzymanie moczu

Post autor: meliskab »

jak masz gdzieś w okolicy DOZ to tam na pewno bez problemu kupisz odpowiednie wkładki, kiedyś dostalam u nich darmowe próbki, może też zapytaj jak już będziesz na miejscu?

nadmierne gromadzenie gazów
deruszka

Post autor: deruszka »

U mnie po porodzie też był taki problem, na szczęście ćwiczenia bardzo dużo zmieniły, ale do tej pory używam wkładek higienicznych, kupuję w DOZie, mają najlepsze ceny.
gaika

Post autor: gaika »

dzięki dziewczyny, wkładki kupione, byłam w polecanej przez was aptece i tam mi bardzo dobrze doradzili plus dostalam też próbki, jesli ktoś tak jak ja szuka wkładek to warto tam zajrzeć
Zoja

Post autor: Zoja »

Ja też polecam DOZ na zakup wkładek czy pieluchomajtek. Mają bardzo dobry wybór, ale przede wszystkim ceny są rozsądne (gdzie indziej wychodzą dużo drożej). Próbki bardzo dobry sposób na przetestowanie :)
inesa

Post autor: inesa »

Ja również zauważyłam, że w dozie ceny są bardzo w porządku. Kupujemy dla babci wkładki higieniczne. Towar zawsze dostępny od ręki w super cenie, u mnie w mieście najtaniej mają w doz.

iphone 5s xperia z3
marzanka

Post autor: marzanka »

Zapytaj czy przypadkiem nie należy się babci refundacja na te środki chłonne, ostatnio mi własnie pani w dozie powiedziała, ze jest coś takiego, więc zagadałam z lekarze na wizycie i babcia dostała refundacje
ODPOWIEDZ