transporthiszpania.com - opinie
Gdzie na wakacje? Polecamy najciekawsze miejsca w Europie - miasta, plaże, muzea, restauracje.
- syriusz-82
Re: transporthiszpania.com - opinie
Post autor: syriusz-82 »
Często jeżdżę busami transporthiszpania.com służbowo do Madrytu. Świetne warunki podróży, bardzo komfortowo i szybko.
- syriusz-82
Post autor: syriusz-82 »
W Transport Hiszpania mają bardzo atrakcyjne trasy przejazdu , dzięki którym można dostać się nawet do mniejszych miejscowości. Często korzystam z ich usług wyjeżdżając na sezonową pracę i bardzo polecam.
- polianna
Chciałam nadać paczkę do rodziny we Francji o dosyć niestandardowych wymiarach i na szczęście znajomy polecił mi, żeby zadzwonić do nich. Dzięki nim nie straciłam fortuny i paczka dotarła na czas.
- Grzymislawa1987
Post autor: Grzymislawa1987 »
Kierowcy z Transport Hiszpania są bardzo mili i pomocni. Dzwoniąc na numer kontaktowy uzyskałam też wszystkie niezbędne informacje, a bardzo bałam się, że pierwszego wyjazdu samodzielnie za granicę. Podróż przebiegła bez żadnych przeszkód. To na prawdę dobra firma, szczególnie w porównaniu do konkurencji.
- Radowit-64
Post autor: Radowit-64 »
Transporthiszpania oferuje jedne z najlepszych połączeń do Francji i Hiszpanii. Busy są komfortowe i podróż mija w miłej atmosferze. Polecam!
- kozi44
Ja od niedawna zastanawiam się nad otworzeniem firmy transportowej i w związku z tym chciałem się was zapytać czy możecie mi doradzić gdzie jest najlepiej kupić oc przewoźnika? Jeśli możecie mi coś podpowiedzieć będę wam bardzo wdzięczny za pomoc
- sarina84
Przed odkryciem firmy przewozowej tranposporthiszpania transport do tych Państw była dla mnie dużym problemem. Mam tam rodzinę, którą często odwiedzam. Teraz przejazd to prawdziwa przyjemność. Nie stresuje się przesiadkami, ani że zgubię bagaż. Super!
- Dżesika-89
Post autor: Dżesika-89 »
Regularność przejazdów to niewątpliwy atut tej firmy. Mogę sobie rozplanować z góry czas w Hiszpanii i nie muszę martwić się że nie dojadę w określonym terminie. Polecam serdecznie!
- Amanda
Euro Bus jeździ na trzech trasach: w Polsce, Hiszpanii i Francji. Przystanki są w miejscach atrakcyjnych i dobrze przemyślane pod względem logistycznym. Korzystam z nich służbowo i turystycznie. Polecam
- Modest
W zeszłym roku podczas podróży stopem skorzystałem z opcji wysyłki bagażu za pośrednictwem ich busów. Ceny bardzo przystępne i wszystko odbyło się zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami.
- Przemyslaw_92
Post autor: Przemyslaw_92 »
W Euro Bus jeżdżą doświadczeni kierowcy, dlatego przejazd nawet na długich trasach jest bardzo bezpieczny i komfortowy. Jak dla mnie świetna firma transportowa
- Ewka9
- Kontakt:
Na pewno jeśli podróżujemy to przyda się nam też https://limanowa.in/ogloszenia/plecak-d ... air/380480 plecak do samolotu. Macie taki?
busy poznań berlin tanio
busy poznań berlin tanio
mazuryzapolceny.pl
Post autor: Wikuś »
O tej firmie nigdy wcześniej nie słyszałam ale z własnego doświadczenia mogę polecić wam firmę http://astonpartner.pl U mnie sprawdziła się świetnie.